WONNY'S EETHUIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wonny's Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 22:37 Roti lams was smaakloos, roti kip was te doen, echter beide heel waterig en kerriesmaak was ver te zoeken. Ga hier niet meer bestellen. Bezorger kwam ook 30 min te laat. Nogmaals eten was 3xniks zonde van het geld
26 nov 2022 om 20:28 Lekkere vega en kip roti!
26 okt 2022 om 3:45 Heel lekker.
21 sep 2022 om 18:38 Het eten was heerlijk maar ik heb er 1 half uur op moeten wachten dat was minder pff vooral als je honger heb
12 sep 2022 om 22:38 Top Wonny
8 jul 2022 om 22:14 Een half uur te laat. En ik had t nog ruim aangegeven.Het eten op zich was wel lekker. Niet enorm warm, maar wel smaakvol.
22 jun 2022 om 8:05 Eten werd 45 minuten later bezorgd dan ingepland en het eten was erg nat.
2 jun 2022 om 16:36 Rijst hard Kip lauw
29 mei 2022 om 20:17 Eten was heerlijk, alleen duurde erg lang voor bezorging.
25 apr 2022 om 5:52 De bezorger was heel vriendelijk, maar 30 min te laat. (Ja, het was zondag..) Het broodje was voor een groot deel nat, en de bami was niet helemaal gaar en er zat mais in (smaken verschillen, maar mais in bami?)
20 apr 2022 om 20:33 Nooit meer hier eten bestellen,,,
20 mrt 2022 om 22:25 Twee keer opgebeld, eerste keer na meer dan een uur, en ' degene die het zou brengen, had eerst even iemand moeten helpen', maar 'het kwam er nu aan'...dat duurde nog een half uur. Waar betaal je thuisbezorgd voor, beter haal je het hier zelf...