WONNY'S EETHUIS

WONNY'S EETHUIS Authentiek Surinaams, niet te versmaden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 435 beoordelingen
21 okt 2021 om 4:13 Ik had 2 bakken roti lams besteld Ten eerste was het te vettig en had weinig smaak,wat ik niet snap dat ze dan gewoon ongesneden spercibonen erbij zetten in de saus bah
18 okt 2021 om 17:30 Het duurde maarliefst twee uur voordat het eten bezorgd werd en de klantenservice van Thuisbezorgd zelf was ook een ramp: ik heb vijf keer moeten bellen en ze hingen steeds op tijdens het gesprek. Het eten was overigens wel smaakvol.
15 okt 2021 om 11:30 Ben grote fan van Winnie maar de bezorging is niet zo goed geregeld - nu ruim 20minuten na afgesproken tijd. Ik ga volgende keer weer ophalen. Zeer de moeite waard!
27 sep 2021 om 22:48 Top!
31 mei 2021 om 22:21 De lekkerste roti die ik ooit op heb. Nu is mijn ervaring nog beperkt, dat heeft deels ook met de kwaliteit van eerdere roti te maken. Ik ben fan! En die bezorgtijd, tja, spitsuur en het wachten waard
3 mei 2021 om 11:08 Het was heerlijk! Ga zeker garden keer hier bestellen. De roti met vis bevatte alleen meer aardappel en weinig vis...
19 apr 2021 om 19:46 Op de site staat dat de bezorgtijd 40 min is. We hebben meer dan 1,5 uur moeten wachten op ons eten en het was niet eens lekker. Als je belt om te vragen waar het eten blijft krijg je alleen maar sorry en het excuus dat de bezorger met de fiets is
8 apr 2021 om 9:37 Het eten was goed! Maar de bezorger een beetje vreemd..de man verwachtte dat wij contant fooi zouden geven en begon zonder hallo met: 'waar is mijn fooi?' Toen we vertelden dat we geen contant geld in huis houden, werd hij boos...
7 apr 2021 om 18:55 Eten niet lekker en personeel niet vriendelijk
5 apr 2021 om 14:05 Alles ok
22 mrt 2021 om 23:32 Altijd goed!
19 mrt 2021 om 8:02 Altijd goed.