WONNY'S EETHUIS

WONNY'S EETHUIS Authentiek Surinaams, niet te versmaden!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wonny's Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 8:05 Eten werd 45 minuten later bezorgd dan ingepland en het eten was erg nat.
2 jun 2022 om 16:36 Rijst hard Kip lauw
29 mei 2022 om 20:17 Eten was heerlijk, alleen duurde erg lang voor bezorging.
25 apr 2022 om 5:52 De bezorger was heel vriendelijk, maar 30 min te laat. (Ja, het was zondag..) Het broodje was voor een groot deel nat, en de bami was niet helemaal gaar en er zat mais in (smaken verschillen, maar mais in bami?)
20 apr 2022 om 20:33 Nooit meer hier eten bestellen,,,
20 mrt 2022 om 22:25 Twee keer opgebeld, eerste keer na meer dan een uur, en ' degene die het zou brengen, had eerst even iemand moeten helpen', maar 'het kwam er nu aan'...dat duurde nog een half uur. Waar betaal je thuisbezorgd voor, beter haal je het hier zelf...
12 mrt 2022 om 21:39 Het eten werd erg laat bezorgd (met een auto!) en was daardoor al niet meer warm. Ook was er één verkeerde maaltijd bij. Was geen erge ramp, was toch ook lekker, maar toch…..
5 mrt 2022 om 23:04 Heerlijk & snel !
5 dec 2021 om 20:43 Was erg lekker alleen jammer dat er geen ei bij zat. Wij geven de kwaliteit van het eten en 9- door het vergeten ei
23 nov 2021 om 20:56 Heerlijke roti, soto en loempias gegeten. Bezorgen was top! Bezorger bood aan om ondanks dat hij het ontzettend druk had om mijn bovenburen (3-hoog) even te helpen met zijn bank de trap op te krijgen. Aardige jongen! Wij gaan vaker bestellen.
15 nov 2021 om 20:15 Ik heb vegetarische loempia, 's besteld, en er zat kip in. Dat was wel jammer.
14 nov 2021 om 19:24 laatste keer besteld klaar der mee